آنارکو سوسیالیسم، لیبرتارین سوسیالیسم است و مارکسیسم یک بت پرستی سیاسی است!

آنارکو سوسیالیسم، لیبرتارین سوسیالیسم است و مارکسیسم یک بت پرستی سیاسی است!

توماس جفرسن سومین رئیس جمهور آمریکا: اگر دولتها از مردم بترسند دمکراسی است و اگر مردم از دولتها بترسند دیکتاتوری است.
آنارکو سوسیالیسم، لیبرتارین سوسیالیسم است و مارکسیسم یک بت پرستی سیاسی است!

آنارکو سوسیالیسم، لیبرتارین سوسیالیسم است و مارکسیسم یک بت پرستی سیاسی است!

توماس جفرسن سومین رئیس جمهور آمریکا: اگر دولتها از مردم بترسند دمکراسی است و اگر مردم از دولتها بترسند دیکتاتوری است.

اظهارات شاهدان عینی در مورد بی توجهی پلیس آمریکا هنگام دیده شدن فرد تفنگ در دست قبل از شلیک به ترامپ

در لینک ویدئوی زیر یک فرد حاضر در گردهمایی ترامب می گوید که او که در میان جمعیت بوده است فرد تیرانداز به ترامپ را با یک تفنگ در دسد بر روی ساختمان مشرف به محل سخنرانی ترامپ دیده است و خطاب به پلیس مخفی با درزاز کردن دستش به طرف مسلح او را به پلیس نشان داده است اما پلیس هشدار او را نادیده گرفته است و اجازه داده است که فرد ضارب ترامپ را به راحتی هدف قرار دهد. به گفته این کانال در یوتیوب واقعه ترور ترامپ به شدت مشکوک است و بطور غیر معمول در بالای سقف تمام ساختمان های مشرف به محل سخنرانی ترامپ هیچ پلیسی حضور نداشته است تا کار فرد ضارب را راحت کنند.

https://www.youtube.com/watch?v=mCu0WutXE2Y

رادیو فردا: از توماس کروکس عامل سوءقصد به جان ترامپ چه می‌دانیم؟

عامل سوءقصد نافرجام به جان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات پیش رو در آمریکا، یک جوان ۲۰ ساله اهل پنسیلوانیا معرفی شده است.

اف‌بی‌آی این جوان ۲۰ ساله را «توماس متیو کروکس» معرفی کرده که بلافاصله پس از اقدام به سوءقصد توسط نیروهای سرویس مخفی به ضرب گلوله کشته شد.

مقامات قضایی و امنیتی اعلام کرده‌اند که کروکس هیچ کارت شناسایی به همراه نداشت و از طریق فناوری تشخیص چهره اف‌بی‌آی و نیز تطابق دی‌ان‌ای هویت او شناسایی شده است.

اما از توماس کروکس چه می‌دانیم؟

سوابق رأی‌دهندگان ایالتی در پنسیلوانیا نشان می‌دهد که او به عنوان یک جمهوری‌خواه برای رأی‌گیری امسال ثبت‌نام کرده بود. با این حال او در سال ۲۰۲۱ به ActBlue، یک کمیته اقدام سیاسی که برای سیاستمداران دموکرات پول جمع‌آوری می‌کند، مبلغ ۱۵ دلار اهدا کرده بود.

توماس کروکس دو سال پیش در سال ۲۰۲۲ از دبیرستان بتل پارک، حومه پیتزبورگ در پنسیلوانیا فارغ‌التحصیل شد و «جایزه ستاره» ۵۰۰ دلاری از سازمان «ابتکار ملی ریاضیات و علوم» دریافت کرد.

کروکس ۲۰ ساله در زمان ارتکاب سوءقصد به عنوان کارگر آشپزخانه مشغول به کار بود، اما دست‌کم برای یک سال در یک باشگاه تیراندازی عضویت داشت.

به گفته کارآگاهان، کروکس با یک تفنگ نیمه اتوماتیک AR-15، به سوی ترامپ تیراندازی کرد؛ حادثه‌ای که در آن یک نفر از حاضران کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند. محل استقرار کروکس در ۱۳۰ متری محل سخنرانی ترامپ بود.

پلیس معتقد است که اسلحه به کار رفته در این حمله متعلق به پدر توماس متیو کروکس بوده و دو منبع بدون ذکر نام به آسوشیتدپرس گفته‌اند که پدر توماس این سلاح را شش ماه پیش خریداری کرده بود. خانواده کروکس گفته‌اند که در زمینه این پرونده با پلیس فدرال همکاری می‌کنند.

آن‌طور که رسانه‌های آمریکایی گزارش کرده‌اند، کروکس تی‌شرتی بر تن داشته که نشان یک کانال یوتیوب بر آن نقش بسته بود؛ کانالی که میلیون‌ها مشترک دارد و ویدئوهایی را در مورد اسلحه‌ها و وسایل انفجاری مختلف نمایش می‌دهند.

یک روز پس از رویداد باتلر، مقام‌های پلیس فدرال به شبکه خبری سی‌بی‌اس گفتند که برخی ادوات مشکوک هم در خودروی متعلق به کروکس کشف کرده‌اند.

سی‌بی‌اس می‌گوید که کروکس دستگاهی را به همراه داشته که به آسانی در دسترس است و می‌توانسته به او در فعال‌سازی بمب کمک کند. از این رو متخصصان خنثی‌سازی بمب بلافاصله در محل حمله حضور یافتند.

تحقیقات در مورد انگیزه کروکس از سوءقصد روز شنبه همچنان ادامه دارد و مأمور ویژه بررسی این پرونده به سی‌ان‌ان گفته است که هنوز انگیزه این حمله مشخص نیست. گرچه مقام‌های فدرال می‌گویند که کروکس در این حمله همدستی نداشته است.

پیشینه و شخصیت توماس کروکس

توماس متیو کروکس قرار بود در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در آبان امسال برای اولین بار در زندگی خود رأی بدهد؛ سنش به ۲۰ سالگی رسیده و می‌توانست در تعیین سرنوشت سیاسی کشورش، آن‌هم در ایالتی مانند پنسیلوانیا که در شمار ایالات پرنوسان است و آرای رأی‌دهندگان اهمیت زیادی دارد، سهیم باشد.

کروکس از نوجوانی نشانه‌هایی از علاقه به سیاست از خود بروز داده بود و هنوز یک هفته از ۱۸ سالگی‌اش سپری نشده بود که نام خود را برای رأی دادن در انتخابات ثبت کرد.

اما او روز شنبه تی‌شرت و شلواری پوشید که همرنگ سقف خاکستری ساختمان مورد نظر خود بود، فاصله ۷۰ کیلومتری خانه‌اش تا مرکز گردهمایی انتخاباتی دونالد ترامپ را در یک ساعت با خودرو طی کرد، به بالای پشت بام ساختمان پرید و منتظر سخنرانی رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده شد.

تی‌شرتش دارای تبلیغی از کانال «دمولیشین رنچ» بود که حامی حقِ داشتن اسلحه است و وسایل انفجاری را نشان می‌دهد.

او در نخستین دقایق سخنرانی آقای ترامپ اقدام به شلیک گلوله‌های متعدد کرد که یکی از آن‌ها بالای گوش راست ترامپ را زخمی کرد ولی یک مرد ۵۰ ساله را کشت و دو تن دیگر از حضار را زخمی کرد.

توماس متیو کروکس خود چند لحظه بیشتر زنده نماند و با گلوله تک‌تیرانداز اف‌بی‌آی که بالای یک سازه در پشت سر دونالد ترامپ ضارب را شناسایی کرده بود، کشته شد.

مجریان قانون می‌گویند بازرسان اف‌بی‌آی در تحقیقات‌شان از آن روز تا حال مدرکی یا نوشته‌هایی از ضارب در شبکه‌های اجتماعی که به درک انگیزه او از سوء قصد کمک کند، به‌دست نیاورده‌اند.

کروکس اصلاً در میان افرادی نبود که در رادار رصد نهادهای آمریکایی از جمله اف‌بی‌آی باشد. نبود انگیزهٔ ایدئولوژیک روشن، منجر به بروز پرسش‌هایی در خصوص این اقدام او شده است.

اما به گفته سی‌بی‌اس، مجریان قانون به «درجه‌ای از برنامه‌ریزی پیش از تیراندازی» از سوی ضارب اعتقاد دارند. اما زمان و طول این برنامه‌ریزی و آیا این‌که ممکن است کروکس همدستی هم داشته یا نه، مأموران را مشغول کرده است.

هم‌کلاسی‌ها و همشهری‌های ضارب چه گفتند

مصاحبه‌های شبکه سی‌ان‌ان با نیمی از هم‌کلاسی‌ها و همسایه‌های توماس متیو کروکس او را جوانی ساکت به تصویر کشیده است. هم‌کلاسی‌ها او را دانش‌آموزی خوب اما کمی هم ناسازگار به یاد داشتند.

جیسون کوهلر، ۲۱ ساله، که در همان دبیرستان درس خوانده، به یاد آورد که متیو از سوی دانش‌آموزان دیگر «هر روز» اذیت و آزار می‌شد و در مجموع پسری تنها به نظر می‌رسید و مثل طردشده‌ها بود. او تأکید می‌کند که دانش‌آموزان دیگر، متیو را به‌طور دائمی و بسیار زیاد آزار می‌دادند.

به گفته کوهلر، متیو وقتی در راهروهای دبیرستان عبور می‌کرد، حالاتی مانند سایر دانش‌آموزان نداشت. «می‌شود حدس زد که انگار همیشه یک هدف را در سر خود دنبال می‌کرد».

سارا دنجلو گفت کروکس بچه‌ای آرام و به‌دور از نشانه‌های خشونت بود.

یک هم‌کلاسی دیگر هم کروکس را بسیار باهوش، خجالتی با دوستانی نسبتاً محافظه‌کار که برخی از آن‌ها کلاه کارزار تبلیغاتی دونالد ترامپ بر سر داشتند، به یاد می‌آورد.

به‌دلیل درس خواندن اجباری از راه دور در دوران همه‌گیری کووید-۱۹ که با سال‌های اول و دوم دبیرستان متیو همزمان بود، بسیاری از هم‌کلاسی‌ها، آن دو سالِ او را به یاد نمی‌آورند.

در مجموع همدوره‌ای‌های او از شنیدن این خبر که کروکس عامل حمله به دونالد ترامپ معرفی شده، «شوکه» شده‌اند و آن را اقدامی بسیار جسورانه‌تر از روحیات و خلقیاتی که از او دیده بودند، تشخیص دادند.

کروکس در جامعه چگونه ظاهر شده بود

ویدئوی کوتاهی که حساب کاربری فیس‌بوک مدرسه در سال ۲۰۲۲ منتشر کرد، کروکس را نشان می‌داد که در یک دوره برنامه‌نویسی کامپیوتری شرکت کرده و مفاهیم کدنویسی را برای یک دانش‌آموز دیگر توضیح می‌دهد. روحیه‌اش حاکی از آمادگی برای کمک بوده است.

او در یک آگهی نیز برای یک شرکت سرمایه‌گذاری که در دبیرستانش فیلمبرداری شده بود، شرکت کرده بود.

متیو در زمان فارغ‌التحصیلی یک جایزه ۵۰۰ دلاری برای ریاضیات و علوم دریافت کرد. همراه او چند دانش‌آموز دیگر دبیرستان نیز جایزه مشابه گرفتند.

سخنگوی پلتفرم اجتماعی دیسکورد گفت کروکس در این شبکه حساب کاربری داشت اما به‌ندرت از آن استفاده کرده بود و هیچ نظر سیاسی در آن منتشر نکرد.

مدیر یک مرکز توانبخشی که در فاصله نزدیکی از خانه خانواده کروکس واقع است، به سی‌ان‌ان گفت او هیچ سوء‌سابقه‌ای نداشت و این‌که چنین فردی اقدام به این حمله کرده، بهت‌آور و غم‌انگیز است.

کروکس برای تحصیل در کالج ثبت‌نام نکرده و بعد از پایان دبیرستان برای داشتن درآمد در آشپزخانه یک مرکز سالمندان در نزدیکی خانه خانواده کار کرده بود. سابقه کاری او در استخدام، سوءسابقه‌ای از خلاف و بزهکاری را نشان نمی‌دهد.

یکی از همکارانش در خانه سالمندان او را جوانی شیرین و آماده کمک توصیف می‌کند؛ کسی که هرگز نظرات سیاسی بیان نمی‌کرد، «تندرو نبود» و بانداژهای زنان سالمند را با مهربانی باز می‌کرد.

خانواده ضارب

پدر کروکس در تنها تماسی که در ساعت نخست پس از شناسایی پسرش به عنوان ضارب از سوی شبکه سی‌ان‌ان با او انجام شد، گفت تلاش می‌کند بفهمد چرا پسرش این کار را کرده است. این پدر گفت صبر خواهد کرد تا با مجریان قانون صحبت کند.

شماره تلفن آقای کروکس دیگر به تماس رسانه‌ها پاسخ نمی‌دهد. تلفن بسته است. اما اف‌بی‌آی تأکید دارد که خانواده کروکس با نهادهای مجری قانون همکاری می‌کند.

پدر و مادر کروکس هر دو مددکار اجتماعی هستند. سوابق رأی‌دهندگان ایالتی نشان می‌دهد که پدر او برای رأی دادن به عنوان یک آزادی‌خواه و مادرش به عنوان یک دموکرات ثبت نام کرده است.

توماس متیو کروکس خود به عنوان جمهوری‌خواه ثبت نام کرده بود هر چند که در روز تحلیف جو بایدن در کاخ سفید در ژانویه سه سال پیش زمانی که تنها ۱۷ سال داشت، ۱۵ دلار به یکی از کمیته‌های اقدام سیاسی برای همسویی با دموکرات‌ها هدیه داد.

خانه خانواده و شناخت همسایه‌ها از ضارب و والدینش

خانه خانواده کروکس در «پارک بِتِل» در پنسیلوانیا در محلی واقع است که عمدتاً سفیدپوست‌نشین و محله‌ای نسبتاً مرفه است. این محله را «فوق‌العاده امن» توصیف می‌کنند و ساکنانش را «بسیار به یکدیگر نزدیک» می‌دانند که در عین حال از نظر سیاسی دارای مواضع متفاوتی هستند.

جو بایدن در این حوزه ۵۲ درصد آرا را کسب کرده بود و حال نیز عبور از محل نشان می‌دهد برخی از ساکنان، پرچم‌های حمایت از دونالد ترامپ و برخی خانواده‌های دیگر پرچم و نشانه‌های پشتیبانی از کارزار جو بایدن را نصب کرده‌اند.

یکی از همسایه‌ها می‌گوید خانه خانواده کروکس هیچ‌گاه پرچمی در له یا علیه یک سیاستمدار نداشتند. همسایه‌ها گاهی پدر خانواده را می‌دیدند که با ماشین چمن‌زنی در حال مرتب کردن چمن و گیاهان حیاط بیرونی است.

یکی دیگر از همسایه‌ها در وضعیت فعلی نگران عواقب و افزایش خشونت سیاسی ناشی از دوقطبی‌شدن سیاسی شدیدی است که جامعه آمریکا تجربه می‌کند.

بازرسان به چه مدارکی دسترسی یافتند

مأموران اف‌بی‌آی پس از سوء‌قصد توماس متیو کروکس به دونالد ترامپ، به خانه خانواده کروکس در خیابانی آرام در «پارک بتل» رفتند. مأموران پس از زمانی کوتاه از دستیابی به مواد منفجره در خانه و خودروی او خبر دادند.

دستگاه‌های انفجاری که «بالقوه» تشخیص داده شده، به‌دست آمده و برای آزمایش به نهادهای رسمی فرستاده شده است اما اف‌بی‌آی در مجموع این مواد را «ابتدایی» خوانده است.

اسلحه نیمه‌خودکار از مدل ای‌آر-۱۵ مورد استفاده برای حمله را پدر کروکس به‌طور قانونی خریده بود. تاریخ خرید حدود شش ماه پیش را نشان می‌دهد.

پلیس فدرال آمریکا تأکید دارد که مدرکی در اختیار ندارد که حاکی از وابستگی کروکس به یک گروه بزرگ‌تر باشد. ده‌ها مأمور اف‌بی‌آی همراه با مأموران دفاتر دادستانی پنسیلوانیا برخی متعلقات و دستگاه‌های کروکس را توقیف کرده و از جمله سوابق او در ارتباط با خریدهای اسلحه، نوشیدن الکل را بررسی کردند.

اف‌بی‌آی اما این رویداد را به عنوان «یک حمله احتمالی تروریسم داخلی» مورد تحقیق قرار داده است. جو بایدن هم دستور یک بررسی امنیتی مستقل دربارهٔ این تلاش برای ترور را صادر کرده است.

تشکیلات مخفی اطلاعاتی آمریکا مورد این پرسش قرار گرفته که چگونه عمل کرده که کروکس توانسته به سهولت به چنین فاصله نزدیکی از محل سخنرانی دونالد ترامپ برسد و تیراندازی کند، آن‌هم در حالی که برخی از حاضرانِ در محل، دقایقی پیشتر، حضور او در بالای این ساختمان را به پلیس اطلاع داده بودند.

 

سرانجام ترامپ تروریست مزه تروریسم را چشید!

قصد ترور جان ترامپ که خودش مروج تروریسم است و سلیمانی در عراق را ترور کرد و از ترور کنسولگری ایران در دمشق توسط اسرائیل دفاع می کند یک واقعه غیر منتظره نیست. ترامپ و بوش و اباما و بایدن وقتی که القاعده و توله های آن مانند داعش را خلق کردند تا شیعیان افغانستان و زنان طائفه ایزدی در عراق را بکشند و به بردگی بگیرند لذت می بردند، حالا که به جان ترامپ سوء قصد شده است او مزه ترور را چشیده است. کسی مثل ترامپ که بذر تنفر می پاشد خودش نیز محصول آنرا درو می کند.

به گزارش گروه بین‌الملل ایران آنلاین، به نظر این سایت دولت ایران" تلاش برای ترور ترامپ که فصل تاریک جدیدی را در داستان نفرین شده خشونت سیاسی آمریکا باز کرده، ایالات متحده را که در یکی از پرتنش ترین دوره‌های تاریخ مدرن خود را با شوکی تکان دهنده روبرو کرد".

در حالیکه اصلأ اینطور نیست زیرا قبلأ رابرت کندی با شیوه ای مشابه به قتل رسید و مقر اف بی آی در اکلاهما با یک وانت پر از مواد منفجره منهدم شد و صدها نفر کشته و مجروح شدند و واقعه 11 سپتامبر 2001 نمونه هایی از خشونت در آمریکا است و بحران سیاسی و اقتصادی در آمریکا نتیجه عملکرد باند دمکراتهای حاکم بر آمریکا است که موجب ایجاد ترامپ و ترامپیستها شده است! و اگر ترامپ را از بین ببرند کسی مشابه او جایش را پر خواهد کرد.

برخلاف نظر سایت دولت ایران، خشونت در آمریکا یک امر عادی است و در کشوری که هر فرد چند اسلحه در خانه دارد اگر این خشونت ها اتفاق نیافتد خیلی عجیب خواهد بود.

 

خرازی در مصاحبه با فایننشال تایمز: در مورد پیامدهای جنگ تمام عیار علیه حزب الله و سیاست های هسته ای


مشاور رهبر جمهوری اسلامی در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز هشدار داد که اگر رژیم صهیونیستی یک حمله تمام عیار علیه حزب ‌الله لبنان انجام دهد، منطقه‌ خاورمیانه با خطر آغاز یک جنگ روبرو خواهد شد که در آن تهران و محور مقاومت با تمام ابزارها از این گروه حمایت خواهند کرد.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، فایننشال تایمز امروز به نقل از سید کمال خرازی نوشت که جمهوری اسلامی ایران علاقه‌ ای به یک جنگ منطقه‌ای ندارد. وی از آمریکا خواست تا برای جلوگیری از تشدید بیشتر درگیری ها، اسرائیل را تحت فشار قرار دهد.

به نوشته این روزنامه انگلیسی، خرازی در پاسخ به این سوال که آیا ایران در صورت درگیری تمام عیار، از حزب الله حمایت نظامی خواهد کرد، گفت: همه مردم لبنان، کشورهای عربی و اعضای محور مقاومت از لبنان در برابر اسرائیل حمایت خواهند کرد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی افزود: احتمال گسترش جنگ به کل منطقه که همه کشورها از جمله ایران درگیر آن شوند، وجود خواهد داشت و در چنان شرایطی، چاره‌ای جز حمایت تمام و کمال از حزب‌ الله نداریم.

وی افزود: گسترش جنگ به نفع هیچ‌کس نیست، نه ایران و نه آمریکا.

فایننشال تایمز در ادامه این گزارش به نقل از یک مقام ایرانی که نام وی را فاش نساخت مدعی شد: بعید است ایران مستقیماً اسرائیل را هدف قرار دهد. در عوض محور مقاومت را بسیج خواهد کرد.

این روزنامه اقتصادی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران، نوشت: رای دهندگان از میان مسعود پزشکیان اصلاح طلب (اصلاحات برای جلب رضایت آمریکا) که می خواهد برای رهایی از تحریم ها دوباره با غرب تعامل کرده (خواسته های غرب را برآورده کند) و سعید جلیلی دشمن آمریکا، یکی را انتخاب خواهند کرد.

خرازی گفت که بسته به آنکه چه کسی برنده شود، "تفاوت هایی" در رویکردها وجود خواهد داشت، اما راهبرد کلی سیاست خارجی توسط رهبری تعیین شده و تغییری نمی کند.

وی گفت که انتخابات فرصتی برای "گشایش های جدید" بین ایران و غرب ایجاد می کند. اما برای نیل به آن، کشورهای غربی باید "از سیاست‌های کنونی عقب‌نشینی کرده و بر اساس جایگاه برابر و احترام متقابل با ایران وارد مذاکره شوند".

خرازی افزود: اگر آنها تصمیم به همکاری بگیرند، ما آماده همکاری هستیم.

فایننشال تایمز به نقل از خرازی نوشت که جمهوری اسلامی ایران در دولت جدید مایل به انجام مذاکرات غیرمستقیم با واشنگتن در مورد برنامه هسته ای ایران است در صورتیکه این امر منجر به پیوستن مجدد آمریکا به برجام شود.

خرازی با استناد به فتوای رهبری مبنی بر ممنوعیت ساخت سلاح هسته ای گفت: ما موافق ساخت سلاح هسته ای نیستیم. اما او گفت که اگر موجودیت ایران با یک تهدید مواجه شود، "طبعاً باید دکترین خود را تغییر دهیم".

وی هشدار داد که اگر غرب مکانیزم ماشه را برای اعمال مجدد تحریم ‌های سازمان ملل فعال کند، با "واکنش شدید ایران در زمینه تغییر راهبرد هسته‌ای" روبرو خواهد شد.

وزیر امور خارجه پیشین ایران گفت: تاکنون تصمیمی برای غنی ‌سازی بیش از ۶۰ درصد اتخاذ نکرده ایم. اما سعی کرده ‌ایم تجارب خود را با استفاده از ماشین‌های مختلف و تنظیمات مختلف گسترش دهیم.

فایننشال تایمز با اشاره به ناخشنودی غرب از همکاری‌های نظامی ایران و روسیه نوشت: خرازی با تاکید بر بی طرفی ایران در جنگ روسیه و اوکراین گفت که ایران پیش از آغاز این درگیری، به روسیه هواپیماهای بدون سرنشین فروخته است. وی در پاسخ به سوالی درباره نگرانی‌ های غرب مبنی بر احتمال فروش موشک های بالستیک ایرانی به مسکو، گفت: چنین اتهاماتی وجود داشته است، اما صحت ندارد.

وی با بیان اینکه "هیچ مانعی بر سر راه معاملات تسلیحاتی ایران و روسیه وجود ندارد"، افزود: تهران در حال مذاکره برای خرید جنگنده‌های روسی است و قرار است در آینده نزدیک یک توافق راهبردی جامع با آنها امضا کنیم.

یورونیوز فارسی: افشاگری روزنامه کیهان علیه محمدجواد ظریف و حسن روحانی

یورونیوز

نگارش از یورونیوز فارسی

تاریخ انتشار ۰۱/۰۷/۲۰۲۴ - ۸:۳۶ +۲ گرینویچ

روزنامه کیهان: زانو زدن حقیرانه‌ ظریف کنار صندلی امیر کویت فراموش نشده است!

روزنامه کیهان که مدیر مسئول آن با حکم علی خامنه‌ای، رهبر ایران، منصوب می‌شود، در شماره روز دوشنبه ۱۱ تیرماه خود در مطلبی به قلم حسین شریعتمداری، مدیر مسئول، به بهانه انتقاد از رفتارها و سخنان محمدجواد ظریف، وزیر خارجه اسبق جمهوری اسلامی در کارزار انتخاباتی مسعود پزشکیان، نامزد مورد حمایت اصلاح‌طلبان، سعی کرده تا افشاگری‌هایی علیه او انجام دهد.

در بخشی از یادداشت روز آقای شریعتمداری با عنوان «فواره دروغ علیه فرزند انقلاب» آمده است: «آقای ظریف که لحن مؤدبانه و زیر‌دست‌مآبانه ایشان در گفت‌و‌گو با وزرا‌ی خارجه آمریکا و انگلیس و زانو زدن حقیرانه‌اش کنار صندلی امیر کویت در اذهان عمومی باقی است، این روزها در جمع اعضای ستاد آقای پزشکیان، کُت در می‌آورد و جیغ می‌زند که «‌چه کسی جرأت می‌کرد در زمان خاتمی به یک ایرانی توهین کند؟ رقیب پزشکیان عامل تحریم‌هاست‌»! 

آقای ظریف آیا یادتان رفته که دولت بوش در دوران خاتمی ایران را «‌محور شرارت‌»! معرفی کرد؟! جنابعالی مگر ایرانی نیستید؟! اگر اندکی شور وطن در سر داشتید باید از این اهانت بی‌شرمانه رئیس‌جمهور آمریکا به ایران یقه خود را پاره می‌کردید! نه این که برای مقابله با وطن‌دوستان ایرانی کُت در‌آورید و یقه پاره کنید! 

۵-‌ آقای ظریف! جنابعالی سال ۸۴ در شورای روابط خارجی آمریکا حضور یافتید و علناً از دولت آمریکا خواستید که از اصلاح‌طلبان حمایت کند! و تاکید کردید که اگر حمایت آمریکا از اصلاح‌طلبان نباشد، دشمنان آمریکا بر سر کار می‌آیند! یادتان که هست؟! البته حضور جنابعالی در شورای روابط خارجی آمریکا مخفیانه بود و تصورش را هم نمی‌کردید که آن شورا فیلم حضور شما و سخنانتان را منتشر کند. راستی با این سابقه مخفی‌کاری علیه ایران و مردم وطنتان باید پرسید با «جان‌کری» وزیر خارجه آمریکا چه سخن محرمانه و مخفیانه‌ای داشتید که با او در حال قدم زدن مذاکره کردید؟! حتماً می‌دانید که می‌دانیم یکی از روش‌های متداول برای مخفی ماندن متن مذاکرات و عدم شنود آن، مذاکره در حال راه رفتن است! جناب ظریف مگر با وزیر خارجه آمریکا چه سخن مخفیانه‌ای داشتید که از افشای آن می‌ترسیدید؟! آیا افشای درخواست حقیرانه حمایت آمریکا از مدعیان اصلاحات که در شورای روابط خارجی مطرح کرده بودید به شما آموخته بود که متن مذاکراتتان با جان کری فاش نشود؟! 

۶ - آقای پزشکیان، آقای ظریف و برخی دیگر از اعضای کابینه روحانی از آقای جلیلی و جبهه انقلاب با عنوان مخالف برجام یاد می‌کنند و این مخالفت را نشانه طرفداری از تحریم‌ها معرفی می‌کنند! و حال آن که؛

الف: بارها از آقایان ظریف و روحانی و سایر اعضای دولت قبل خواسته شده که دست‌کم به یکی -فقط یکی- از دستاوردهای برجام اشاره کنید و این پرسش تاکنون بی‌پاسخ مانده است!

ب:‌ چرا هیچ‌کدام از اعضای تیم مذاکره‌کننده حاضر به هیچ نوع از مناظره با مخالفان برجام نیستند؟!

ج: مگر هدف از مذاکره لغو تحریم‌ها نبود؟ حالا بفرمائید کدام تحریم را لغو کرده‌اید؟!

د: مگر به اعتراف خودتان تحریم‌ها را دو برابر نکرده‌اید؟! 

هـ : آقای ظریف! مگر شما نمی‌گفتید با وجود چند ماه که از امضای برجام می‌گذرد هنوز به ما اجازه نمی‌دهند یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم! و مگر شما نبودید که می‌گفتید هیچیک از کشورهای اروپایی به تعهدات برجامی خود عمل نکرده‌اند؟! یادتان هست که آقای سیف گفته بود دستاوردهای برجام تقریباً هیچ بوده است و آقای روحانی عصبانی شده و گفته بود این مسائل را باید از آقای ظریف پرسید و هنگامی که جنابعالی هم زیراب برجام را زدید، آقای روحانی فرمودند باید آقای صالحی در این خصوص نظر بدهد و آقای دکتر صالحی تاکید کرد که آمریکا نه تنها یک بار، بلکه ده‌ها بار در تعهدات خود دبّه کرده است ! ... یادتان هست؟! شبیه برنامه تلویزیونی «‌از کی بپرسم‌»؟! مرحوم نوذری شده بود! یادتان هست که آقای نوبخت و آقای زنگنه می‌فرمودند با وجود برجام هنوز نمی‌توانیم یک قطره نفت بفروشیم! و ... 

۷- آقای روحانی در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های یکطرفه خود، خروج ترامپ از برجام را تقصیر نیروهای انقلاب و ممانعت از بازگشت به آن را تقصیر مصوبه راهبردی مجلس معرفی می‌کند! و آقای ظریف تکرار می‌کند که اگر برجام به ضرر آمریکا نبود چرا ترامپ از آن خارج شد! و اصلاً به روی مبارک خود نمی‌آورند که:

الف:‌ خانم موگرینی نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات با صراحت اعلام کرد که خروج ترامپ از برجام بعد از آن بود که آقای روحانی تضمین داد‌ اگر آمریکا از برجام خارج شود ما همچنان در برجام می‌مانیم و از آن خارج نمی‌شویم! و بعدها ترامپ در مقابل اعتراض کنگره که چرا سند طلائی برجام برای آمریکا را ترک کرده است؟ فاش کرد می‌خواست با دولت ایران درباره تغییر محتوای برجام وارد مذاکره شود و صنایع موشکی و کنترل حضور ایران در منطقه را هم به آن بیفزاید. یادتان که نرفته است؟!

ب:‌ مجلس انقلابی که به این ترفند موذیانه پی برده بود با مصوبه راهبردی به صحنه آمد. چرا جرأت نمی‌کنید بگویید که متن مصوبه چه بود؟ متن مصوبه این بود که به دولت روحانی اجازه نمی‌داد در قبال امتیازات نقدی که به حریف می‌دهد، یک مشت وعده نسیه بگیرد.

۸- کاش برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی، خاطرات مستند خود از مذاکرات و شجاعت و درایتی که در پیشگیری از برباد رفتن منافع ملی کشورمان به خرج داده بود را برای اطلاع عموم منتشر می‌کرد تا همگان از خدمات برجسته‌ای که در این عرصه انجام داده است باخبر باشند و عده‌ای نابلد و خودباخته در مقابل آمریکا و متحدانش، سراب را آب قلمداد نکنند‌...

و در‌باره عملکرد مدعیان اصلاحات و فواره دروغی که این روزها علیه نظام و فرزند شایسته آن جناب جلیلی به راه انداخته‌اند گفتنی‌های مستند و فراوان دیگری نیز هست که حتما شنیدنی است و به آن خواهیم پرداخت.»